Home » Retour & Terugbetaling

Retour & Terugbetaling

Mag ik producten retourneren?

Uiteraard kun je jouw bestelde producten bij ons retourneren. We hanteren hiervoor een beleid van 30 dagen vanaf de datum van verzending. Stuur ons even een heads up via info@fightstyle.nl met jouw ordernummer en de producten die je wenst te retourneren.  De producten dienen onbeschadigd en ongebruikt in de originele verpakking naar ons teruggestuurd te worden. Graag willen we je vragen om een kopie van de factuur bij te voegen, zodat we weten om welke bestelling het gaat. Bestellingen die na 30 dagen worden terug gestuurd zullen niet worden geaccepteerd. Bij bestellingen die beschadigd, gebruikt of niet in de originele verpakking terug gestuurd worden behouden wij het recht om het aankoopbedrag niet te retourneren of slechts een gedeelte. Mocht je een bestelling hebben geplaatst boven de €50,00 dan hebben wij de verzendkosten voor onze rekening genomen. Wanneer je een bestelling retourneert trekken we deze kosten af van het aankoopbedrag. Ook ben je zelf verantwoordelijk voor de kosten om het artikel terug te sturen.

*Een aantal producten komen niet in aanmerking voor ruilen of retourneren i.v.m. hygiënische redenen. Onder deze noemer vallen alle bitjes, kruisbeschermers en bandages.   

   

Mag ik producten ruilen? 

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat een artikel niet is wat je ervan had verwacht. Net zoals met retourneren hanteren we hiervoor een beleid van 30 dagen vanaf de datum van verzending. Stuur ons even een e-mail via info@fightstyle.nl met jouw ordernummer en de producten die je wenst te ruilen en voor welk artikel. De producten dienen onbeschadigd en ongebruikt in de originele verpakking naar ons teruggestuurd te worden met een kopie van de factuur. Bestellingen die na 30 dagen worden terug gestuurd zullen niet worden geaccepteerd. Je bent zelf verantwoordelijk voor de kosten om de bestelling terug te sturen. Voor alle artikelen onder €50,00 ben je zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten die wij maken om je een nieuw product toe te sturen. Voor artikelen boven €50,00 nemen wij dit voor onze rekening. Dit geldt alleen voor bestellingen binnen Nederland. De toeslag voor verzending naar het buitenland is afhankelijk van het land. Voor België rekenen wij een toeslag van €3,50. Verder willen we je als advies mee geven om altijd even naar de maatwijzers van de producten te kijken. Per merk kan dit erg uiteen lopen. Bij twijfel kun je ook altijd contact met ons opnemen. 

*Een aantal producten komen niet in aanmerking voor ruilen of retourneren i.v.m. hygiënische redenen. Onder deze noemer vallen alle bitjes, kruisbeschermers en bandages. 

 

Wanneer mag ik mijn geld terug verwachten? 

Je ontvangt van ons een e-mail wanneer we jouw retour hebben ontvangen. Heb je met Ideal of Paypal betaald? Dan mag je de terugbetaling binnen 1-5 werkdagen verwachten. Voor creditcards en Klarna geldt een termijn van 10-15 werkdagen. Deze termijnen mag je alleen in acht nemen wanneer wij het initiële bedrag hebben ontvangen.

 

Moet ik mijn retour met DHL terug sturen?

Hier kunnen we heel kort over zijn: nee. Aangezien je zelf verantwoordelijk bent voor de kosten van de verzending, mag je ook zelf de verzender kiezen. 

 

Naar welk adres kan ik mijn producten terug sturen?

Je kunt de producten terug sturen naar:

Fightstyle

T.a.v. Retouren

Dedemsvaartweg 1323

2545DZ Den Haag


Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem gerust contact op met onze klantenservice via info@fightstyle.nl of maak gebruik van het contact formulier hieronder. Wil je liever chatten? Dit kan natuurlijk ook! Je kunt een bericht sturen via Facebook Messenger. We reageren binnen 24 uur op alle berichten.