Home » Over ons

OVER ONS

Fightstyle is een jong bedrijf op het gebied van vechtsportartikelen, maar een rot in het vak wanneer het op vechtsport aankomt. Gecombineerd hebben we meer dan 40 jaar ervaring in verschillende vechtsporten waaronder kickboksen, boksen, kyokushinkai karate, brazilian jiu jitsu en mixed martial arts.

 

We kijken met een frisse blik naar de bestaande webshops en bieden daarom een nieuw concept in de vorm van een lifestyle website. We vinden het belangrijk om een website te bieden waar zowel beginneling als professional terecht kan. Voor producten, maar ook voor meer informatie op het gebied van vechtsporten. Laten we voorop stellen dat je bij een goede gym of dojo altijd terecht kunt met al jouw vragen, maar soms komt de vraag pas thuis of voel je je nog niet comfortabel genoeg om hem te stellen. In dat geval kun je bij ons terecht!

 

Wil je meer weten over een bepaald onderwerp op het gebied van vechtsport? Ben je op zoek naar een artikel en kan je het nergens vinden? Of wil je graag iets custom made? Stuur ons een bericht en wij gaan voor je aan de slag. We got you!

 

Osu, Team Fightstyle