Home » Blog » Women's Rights Challenge

WOMEN'S RIGHTS CHALLENGE

Vrijdag 27 september 2019

Bij Fightstyle gaan we geen gevecht uit de weg, maar... dit doen we wel altijd in de veilige omgeving van een sportschool met instemming van beide partijen. Wereldwijd is het voor 35% van de vrouwen eens in haar leven geen keuze geweest. Het geweld is haar opgedrongen. Dit vinden we meer dan genoeg. Nee, sorry.. Dit vinden we te veel. Daarom zet Fightstyle zich de hele maand oktober in tegen geweld met de Women's Rights Challenge van Action Aid. We doen dit op twee manieren: 

 

  1. Ik (Roxanne) ga keihard trainen om op 4 november 35 push ups te kunnen doen. Nu kun je denken come on wat zijn 35 push ups nou... Ehm ik doe al zo'n 25 jaar aan vechtsport, maar 35 (cleane) push ups is me volgens mij nog nooit gelukt. Een beetje mijn achilleshiel kun je wel stellen. Dus motiveer mij & doe die donatie vandaag nog! Mijn zweet, bloed en hier en daar een traantje voor een paar van jouw euro's en een stuk minder geweld in de wereld. Ik zeg goede deal! 
  2. Fightstyle doneert zelf ook. Van elke bestelling die wij binnen krijgen in oktober zullen we €1,00 overmaken voor dit goede doel. 

 

Volg ons op Instagram, Facebook en deze pagina om op de hoogte te blijven van al mijn ploeteren en de gespierde armen die ik hieraan over ga houden. Eens in de week komt er een filmpje online waarin ik vertel over mijn vorderingen en we de teller bij gaan houden. Steun dit goede doel! Geweld vindt niemand leuk.. Klik op deze link en ga naar mijn profiel voor het doen van een donatie! Alvast bedankt, Osu! 

Dinsdag 1 oktober 2019 - Day 1